Хрусткий торт без випічки і без печива
Опубликованно 15.09.2019 14:15
Приготування:
Крок 1 — Готуємо основу для торта.
Розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані маршмеллоу з вершковим маслом. Крок 2 — Змішуємо всі інгредієнти.
В окремій ємності змішуємо сухі сніданки і насіння. Додаємо їх в гаряче розтоплене маршмеллоу і швидко перемішуємо, так як маса дуже швидко застигає. Крок 3 — Формуємо торт.
Роз'ємну форму для випічки вистилаємо харчовою плівкою і змащуємо рослинним маслом без запаху. Відправляємо в неї суміш і змоченими водою руками щільно утрамбовується її у формі. Поміщаємо в холодильник на 1-2 години. Крок 4 — Прикрашаємо.
Торт прикрашаємо розтопленим шоколадом. Приємного чаювання!
Категория: Новости