Баварський сливовий пиріг
Опубликованно 15.09.2019 14:15
Приготування:
Кроки приготування:
1. Змішуємо просіяне борошно і дріжджі.
2. Розтоплюємо 2/3 вершкового масла, додаємо тепле молоко, цукор (30 г залишаємо на посипання), сіль і яйце. Все перемішуємо.
3. Додаємо рідку складову в борошно. Замішуємо тісто і ставимо в тепле місце на 40 хвилин підходити.
4. Обминаємо тісто і викладаємо у форму діаметром 26-28 см змащену маслом, формуючи невеликі бортики.
5. Сливи розрізаємо на 2 або 4 частини і викладаємо на тісто зрізом вниз, злегка вдавлюючи їх у тісто.
6. Зверху сливи посипаємо цукром, змішаним з корицею.
7. Поверх злив викладаємо шматочки вершкового масла. Даємо пирога підійти протягом 20 хв.
8. Відправляємо пиріг в розігріту духовку на температуру 175 градусів приблизно на 35-40 хвилин.
Приємного апетиту!
Категория: Новости