Баварський сливовий пиріг


Опубликованно 15.09.2019 14:15

Баварський сливовий пиріг

Приготування:

Кроки приготування:

1. Змішуємо просіяне борошно і дріжджі.

2. Розтоплюємо 2/3 вершкового масла, додаємо тепле молоко, цукор (30 г залишаємо на посипання), сіль і яйце. Все перемішуємо.

3. Додаємо рідку складову в борошно. Замішуємо тісто і ставимо в тепле місце на 40 хвилин підходити.

4. Обминаємо тісто і викладаємо у форму діаметром 26-28 см змащену маслом, формуючи невеликі бортики.

5. Сливи розрізаємо на 2 або 4 частини і викладаємо на тісто зрізом вниз, злегка вдавлюючи їх у тісто.

6. Зверху сливи посипаємо цукром, змішаним з корицею.

7. Поверх злив викладаємо шматочки вершкового масла. Даємо пирога підійти протягом 20 хв.

8. Відправляємо пиріг в розігріту духовку на температуру 175 градусів приблизно на 35-40 хвилин.

Приємного апетиту!



Категория: Новости