Салат з кабачків на зиму по-корейськи
Опубликованно 16.09.2019 00:30
Приготування:
Крок 1 — Заправка.
Пропускаємо через прес часник в миску. Додаємо в миску 2 ст. л. приправи для моркви по-корейськи, 2 ст. л. солі для засолювання, 100 г цукру і перемішуємо до однорідності. Крок 2 — Підготовка овочів.
Натираємо у велику миску кабачки на корейській тертці, які для зручності приготування салату чергуємо з морквою. Нарізаємо Тонкими півкільцями ріпчасту цибулю. Крок 3 — Змішуємо салат.
Нагріваємо на плиті сковороду з рослинним маслом і викладаємо обсмажувати до прозорості цибулю, перемішуючи лопаткою. Вимикаємо плиту, додаємо до гарячого луку в сковороду часникову суміш і ретельно перемішуємо. Викладаємо отриману гарячу суміш до кабачків з морквою і перемішуємо. У каструлю з овочами додаємо оцет, ще раз як слід перемішуємо і порційно розкладаємо в стерилізовану посуд, після чого заливаємо цим кабачковым соком. Крок 4 — Готово!
Банки з приготованим салатом накриваємо пледом до повного їх охолодження. Приємного всім апетиту!
Категория: Новости