Вівсяне печиво хрустке з тріщинами


Опубликованно 17.09.2019 06:40

Вівсяне печиво хрустке з тріщинами

Приготування: Крок 1: Покроковий відео-рецепт:.

Крок 1 — Підготовка інгредієнтів.

Дуже дрібно подрібнити родзинки за допомогою блендера або ножа. Розтерти вершкове масло кімнатної температури з цукром, родзинками, ваніліном, з медом, корицею, сіллю протягом 5-7 хвилин. Якщо додати сіль на цьому етапі, то печиво будуть приємні солоні крупинки. Також сіль можна додати далі в гарячу воду, тоді вона повністю розчиниться. Додати в суміш гарячу воду і мед. Крок 2 — Тісто.

Борошно перемішати з содою і додавати частинами, замішуючи м'яке тісто. Якщо тісто вийшло твердим, додайте ще гарячої води.

Розкачати пласт товщиною 1 см і вирізати печиво формою діаметром близько 4 см Або можна розділити тісто на невеликі шматочки розміром з волоський горіх і зробити з них печиво. Викладати печиво на застелений пергаментом деко потрібно на відстані один від одного, тому що воно збільшиться в розмірі при випіканні.

Випікати 10-12 хвилин при температурі 180 градусів.



Категория: Новости