Гарнір з рису з вермішеллю
Опубликованно 20.09.2019 16:25
Приготування:
Рис ретельно промити під проточною водою. Відкласти в сторону, щоб стекла вода.
На розігрітій сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити вермішель. Приблизно 3 хвилини. До золотистого кольору.
Додати рис і помішуючи обсмажити ще 3 хвилини.
Залити бульйон і посолити. Накрити кришкою і залишити на повільному вогні на 10 хвилин.
Перемішати. Накрити знову кришкою. Вимкнути плиту і залишити ще приблизно на 15 хвилин.
Подавати порционо. Посипати зеленню. Приємного апетиту. А як я готую рис з вермішеллю, можете подивитися у короткому відео. Спасибі.
Категория: Новости