Здобні пиріжки з яблучною начинкою


Опубликованно 21.09.2019 06:35

Здобні пиріжки з яблучною начинкою

Приготування:

Покроковий рецепт приготування солодких пиріжків: Для приготування смачної випічки зі здобного дріжджового тіста з яблуками готуємо необхідні продукти. Розбиваємо у велику миску пару курячих яєць, додаємо 30 гр. вершкового масла, 100 гр. цукру, 1 ч. л. ванільного цукру і ретельно перемішуємо до однорідності. Додаємо в миску 250 мл кислого молока і добре перемішавши частинами просіваємо 500 гр. борошна, додаємо 1/3 ч. л. солі і перемішуючи з'єднуємо рідку і суху частини основи тесту. Додаємо в загальну миску 2 ч. л. сухих дріжджів і продовжуємо замішувати тісто руками. Просіюємо в миску борошно і продовжуємо замішувати тісто. Присипаємо стіл невеликою кількістю борошна і викладаємо тісто, яке добре вимішуємо руками. Відправляємо тісто в миску, яку змащуємо невеликою кількістю рослинного масла і закривши рушником прибираємо в тепле місце. У очищених яблук прибираємо серцевинки, нарізаємо їх часточками 0,3-0,5 см. і посипаємо невеликою кількістю лимонної кислоти, можна додати сік лимона за смаком, щоб яблука не перетворилися в кашку і не почорніли в процесі приготування. В нагріту на плиті сковороду додаємо близько 10 гр. вершкового масла, 50 гр. цукру і викладаємо нарізані яблука, які повинні виділити зайву вологу в процесі обсмажування близько трьох хвилин, постійно перемішуємо і в кінці додаємо 1 ч. л. кориці, розмішуємо і вимикаємо плиту. Переміщаємо яблука в друшляк, щоб в чашку стік зайвий сироп. Після 1 години 15 хвилин викладаємо добре піднялося тісто на стіл, який злегка присипаємо борошном, ретельно вимішуємо і випускаємо всю вуглекислоту. Поділяємо тісто на 12 приблизно рівних шматочків, які розминаємо в коржик. Викладаємо столову ложку яблук на приготовлену коржик і загорнувши конвертиком викладаємо на застелений пекарської папером деко, який заповнивши пиріжками прикриваємо рушником і ставимо на 20 хвилин на расстойку. Змащуємо які піднялися після расстойки пиріжки збитим яйцем. Ставимо деко з пиріжками в розігріту до 175 градусів духовку на 20 хвилин, після чого дістаємо і змащуємо гарячі пиріжки яблучним сиропом, даємо пиріжкам охолонути і подаємо до столу виклавши на підходящу тарілку. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо смачний овочевий закусочний салат будинку разом! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости