Ягідна наливка 2?2
Опубликованно 22.09.2019 08:40
Приготування:
Ягоди ожини помити, перебрати і видалити хвостики. Воду закип'ятити і остудити до теплого стану. В 2-х літровий бутель насипати цукор, залити його теплою водою і перемішати до повного розчинення цукру. Всипати 2 склянки ожини і влити горілку, добре перемішати, щільно закрити капроновою кришкою і поставити в комору або інше темне, але не холодне місце на 2 тижні. Через 2 тижні рідина помітно потемніє. Взяти інший посуд і процідити в неї наливку через марлю або широкий бинт. Перелити в глечик або іншу ємність, в якій ми будемо подавати наливку і насолоджуватися насиченим ягідним смаком.
Ягідна наливка 2?2 готова! Більш детальний процес приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!
Категория: Новости