Курячі шашлички з беконом і цукіні


Опубликованно 22.09.2019 08:40

Курячі шашлички з беконом і цукіні

Приготування: Крок 1: відбиваємо куряче філе.

Вимийте куряче філе, обсушіть його і зробіть надрізи таким чином, щоб розгорнути (розкрити) філе. Для цього потрібно розрізати філе уздовж, але не до кінця.

Відбийте Молоточком куряче філе. Приправте перцем і сіллю. Крок 2: додаємо бекон і цукіні.

Першим шаром на філе укладіть тонкі скибочки копченого бекону.

А на покладіть бекон тонко нарізаний цукіні. Трохи посоліть. Крок 3: згортаємо в рулет і нарізаємо.

Щільно скрутіть куряче філе в рулет, а потім наріжте гострим ножем на шматочки товщиною 1,5 см. Крок 4: смажимо курячі шашлички з беконом і цукіні.

Нанизайте шматочки курячого філе на шпажки і змастіть оливковою олією. А далі залишається їх тільки посмажити або запекти в духовці в режимі "Гриль", наприклад. Готуйте до золотистої скоринки з обох сторін. Пам'ятайте, що куряче філе готується досить швидко, не його пересушіть. Крок 5: подаємо курячі шашлички з беконом і цукіні.

Подавайте курячі шашлички гарячими з салатом і свіжими або печеними на мангалі овочами.Приємного апетиту!



Категория: Новости