Курячі сердечка з цибулею на сковороді
Опубликованно 24.09.2019 18:55
Приготування:
Крок 1 — Підготовка інгредієнтів.
Сердечка помити, зрізати зайвий жир, жилки. Сердечка розрізати навпіл. Цибулю порізати. Крок 2 — Обсмажування сердечок.
Сердечка підсмажити на сковороді з рослинним маслом. Вони пустять сік, посоліть і поперчіть їх, додайте цибулю. Перемішайте і тушкуйте на повільному вогні під кришкою, поки вся рідина не випарується. Крок 3 — Тушкуємо.
Додати 150 мл води і продовжуйте тушкувати під кришкою на повільному вогні, поки води залишиться небагато або поки вона повністю не випарується. Крок 4 — Готово.
Ніжні і м'які курячі сердечка з цибулею готові! Всім приємного апетиту!
Категория: Новости