Курячі сердечка з цибулею на сковороді


Опубликованно 24.09.2019 18:55

Курячі сердечка з цибулею на сковороді

Приготування:

Крок 1 — Підготовка інгредієнтів.

Сердечка помити, зрізати зайвий жир, жилки. Сердечка розрізати навпіл. Цибулю порізати. Крок 2 — Обсмажування сердечок.

Сердечка підсмажити на сковороді з рослинним маслом. Вони пустять сік, посоліть і поперчіть їх, додайте цибулю. Перемішайте і тушкуйте на повільному вогні під кришкою, поки вся рідина не випарується. Крок 3 — Тушкуємо.

Додати 150 мл води і продовжуйте тушкувати під кришкою на повільному вогні, поки води залишиться небагато або поки вона повністю не випарується. Крок 4 — Готово.

Ніжні і м'які курячі сердечка з цибулею готові! Всім приємного апетиту!



Категория: Новости