Фрикадельки з індички для дітей
Опубликованно 24.09.2019 18:55
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Залийте мелений льон невеликою кількістю гарячої води і відкладіть в сторону, щоб утворилося желе.М'ясо індички подрібніть (можна в блендері, можна дрібно-дрібно порізати або пропустити через м'ясорубку). Подрібніть рис.Додайте до фаршу з індички подрібнений рис, дрібно нарізану петрушку і желе з меленого льону. Добре перемішайте.Наріжте в той же час дрібно цибулю і натерти моркву. Крок 2: варимо фрикадельки.
Закип'ятіть підсолену воду. Мокрими руками сформуйте тюфтельки за розміром приблизно з волоський горіх. Покладіть їх в киплячу воду і варіть протягом 15-ти хвилин.В цей час розігрійте на сковороді рослинне масло і потушкуйте в ньому цибулю і моркву. Потім залийте томатним пюре і доведіть до кипіння.Готові фрикадельки опустіть в гарячий соус, посипте свіжою петрушкою, додати ще солі, якщо потрібно, зніміть з вогню і подавайте. Крок 3: подаємо фрикадельки з індички для дітей.
Фрикадельки з індички підійдуть навіть для самих маленьких. Подавайте їх з картоплею або іншими відварними овочами.Приємного апетиту!
Категория: Новости