Фантастичні булочки на кефірі
Опубликованно 25.09.2019 21:10
Приготування:
У миску розбити яйця, всипати цукор і ванільний цукор, перемішати віночком, влити розтоплене тепле вершкове масло і теплий кефір. Перемішати. Частинами всипати просіяне борошно, сухі дріжджі, кожну частину борошна добре розмішувати, тільки потім всипати наступну порцію борошна.
Замісити гладке, м'яке, не липке тісто. Перекласти його в миску, змащену рослинним маслом. Накрити харчовою плівкою і залишити на 40-50 хвилин на расстойку.
Для начинки сливи звільнити від кісточки і м'якоть розрізати на 6-8 частин.
Відпочиле тісто розділити на 2 рівні частини. Тісто розкачати в пласт, товщиною 5-7 мм Ножем для піци розрізати на сегменти, у мене вийшло 12 шт., на край кладу шматочки злив і повертаю кожен сегмент починаючи з краю. Таким же чином поступають з другою частиною тіста.
Складаю заготовки на деко, устеленный пергаментом. Зверху змастити яєчним жовтком з 1 ст. л. молока. І посипати маком або кунжутом. Випікати в розігрітій духовці до 180* на середньому рівні 20-25 хвилин.
Категория: Новости