Літні овочі, запечені в духовці
Опубликованно 26.09.2019 00:50
Приготування:
Крок 1.
Цибулю нарізати півкільцями, кабачок і баклажан нарізати напівкруглими скибочками. Крок 2.
Помідори і картоплю нарізати шматочками середнього розміру, червоний перець нарізати соломкою. Крок 3.
Головки часнику розрізати поперек на дві частини, петрушку дрібно нарізати. Крок 4.
Покласти всі овочі у велику миску, додати оливкове масло і все добре перемішати. Крок 5.
Викласти овочі у форму для запікання, зверху викласти часник і скропити оливковою олією часник. Крок 6.
Розігріти духовку до 180°С і відправити овочі в духовку на 30 хвилин. Крок 7.
У протерті помідори додати сіль, перець і добре перемішати. Крок 8.
Через 30 хвилин полити овочі підготовленим соусом з протертих помідорів і запікати ще 10 хвилин при 180°С. Крок 9.
Готові овочі посипати зеленню петрушки.
Категория: Новости