Салат «Оселедець під зеленою шубою»
Опубликованно 02.10.2019 14:30
Приготування:
1) На крупну тертку натерти 4 відварних яйця і 3 відварних картоплини.
2) Філе 1 оселедця нарізати на невеликі шматочки. Пучок петрушки дрібно порубати. Два свіжих огірка натерти на тертці для моркви по-корейськи.
3) Складання салату. 1-й шар — оселедець, 2-й шар — картопля, 3-й шар — огірки, 4-й шар – яйця, 5-й шар – морква по-корейськи. Всі шари змастити майонезом.
4) Накрити пакетом (харчовою плівкою) і відправити в холодильник на кілька годин настоятися. По закінченні декількох годин зняти пакет і посипати січеною зеленню.
Категория: Новости