Запечене лечо
Опубликованно 04.10.2019 09:00
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Поставте духовку розігріватися до 230 градусів.В цей час перці очистіть від насіння і наріжте їх великими шматочками.Наріжте цибулини, поділивши їх на 6-8 частин, кожну.Крупно наріжте ковбасу. Крок 2: запікаємо овочі і ковбасу.
Змастіть форму для запікання олією і покладіть всі інгредієнти так, щоб вони не змішувалися між собою. Злегка посоліть і полийте 1 ст. л. рослинного масла зверху.
Поставте в духовку і запікайте протягом 15 хвилин. Після дайте постояти на стільниці хвилин 10.
Додайте тонко нарізаний часник, змішайте Поперчіть і відправте в духовку ще на 15 хвилин або поки краю овочів не почнуть горіти. Крок 3: додаємо томатну пасту.
Вийміть з духовки, додати розведену томатну пасту, гострий перець і солодку паприку. Поперчіть, добре змішайте і поверніть в духовку на 20 хвилин, при цьому збавивши температуру до 200 градусів.
Можете накрити фольгою, щоб не брызгало при кипінні. Крок 4: подаємо запечене лечо.
Після запікання дайте лечо постояти при кімнатній температурі хвилин 10-15, а потім можна подавати на стіл. Відмінно з фрі, пюре, кашею і рисом.Приємного апетиту!
Категория: Новости