Запечені овочі в духовці у вигляді віяла
Опубликованно 04.10.2019 09:00
Приготування:
Баклажан, не відрізаючи хвостик, нарізаю тонкими пластинами не до кінця.
У літр води додаю дві столові ложки солі, розмішую і кладу баклажан і залишаю на 20-30 хв для того щоб пішла гіркота.
Кабачок нарізаю таким же способом. Куряче філе нарізаю на тонкі пластини вздовж філе, помідори кружечками.
Філе солю, додаю приправи і натертий часник, добре розмішую.
Овочі викладають на змащений маслом деко, кабачки солю, баклажан немає, оскільки він був в солоній воді, на кожну пластину викладаю м'ясо і помідори, формую віяло і відправляю в розігріту духовку на 50 — 60 хв, за 5 хвилин до закінчення приготування овочі посипаю натертим сиром. Блюдо гарячим подаю на стіл.
Категория: Новости