Тушкована курка з картоплею і овочами
Опубликованно 05.10.2019 07:10
Приготування:
Крок 1.
Розігрійте в сотейнику 2 ст. л. рослинного масла, обсмажте курку 2-ма однаковими порціями на сильному вогні протягом 3-4 хвилин. Крок 2.
Перекладіть курку в миску і обсмажте цибулю, часник, моркву і селеру на середньому вогні 3-4 хвилини. Крок 3.
Додайте вершкове масло, пшеничне борошно і перемішайте. Крок 4.
Додайте обсмажені овочі курку, картоплю, гілочки чебрецю, італійські трави, лавровий лист, сіль, перець, зелений горошок, зелену квасолю, курячий бульйон або воду і перемішайте. Крок 5.
Тушкуйте курку при закритій кришці 30 хвилин на слабкому вогні. Крок 6.
Вимкніть вогонь і посипте подрібненою петрушкою.
Категория: Новости