Приголомшливо смачний десерт з гарбуза в кокосовій стружці
Опубликованно 06.10.2019 10:00
Приготування:
Гарбуз очистити, нарізати на невеликі шматочки і запекти в духовці до м'якості при температурі 180*С.
З половини лимона зняти цедру і вичавити сік. Крохмаль (бажано брати кукурудзяний) залити лимонним соком і добре розмішати до повного розчинення грудочок.
Кладу запечену гарбуз в каструлю, додаю по смаку цукор, лимонну цедру і крохмаль з лимонним соком. Перебиваю все блендером в однорідну масу. Вливаю воду, ставлю на вогонь і постійно помішуючи уварюю хвилин 10-12, ви побачите, як маса загусне і зменшитися в об'ємі, значить, пора знімати з вогню.
Заздалегідь підготувати форму. Застелити харчовою плівкою, змастити зверху рослинним маслом без запаху. Перелити підготовлену гарячу масу. І накрити встик харчовою плівкою, також попередньо змастивши олією, для того щоб маса не пристала. Відправити в холодильник до повного охолодження і стабілізації, мінімум на 4 години.
Після закінчення цього часу вийняти десерт з форми, нарізати на квадратики. Вмочити кожен шматочок з усіх сторін в кокосову стружку.
Категория: Новости