Коржі на сковороді з солодким перцем, зеленою цибулею та кропом


Опубликованно 07.10.2019 04:05

Коржі на сковороді з солодким перцем, зеленою цибулею та кропом

Приготування:

1) Цибулю нарізати півкільцями. Добре присипати сіллю і пом'яти рукою.

2) У мисці з'єднати ріпчасту цибулю, пучок подрібненої зеленої цибулі, пучок подрібненого кропу, солодкий перець (3шт.), нарізану дрібним кубиком і 4 ст. л. борошна без гірки. Перемішати. Якщо цибуля посолили не достатньо, зараз потрібно досолити. За бажанням можна додати кілька зубчиків часнику, пропущеного через прес.

3) На сковороду влити невелику кількість рослинної олії, розігріти. Розподілити 2 ст. л. овочевої маси по сковороді. Смажити на середньому вогні приблизно 1,5-2 хвилини, перевернути, накрити кришкою і готувати на повільному вогні 1,5-2 хвилини. У мене вийшло 5 коржів діаметром 16 див.



Категория: Новости