Вибуховою млинець, який вистрибує з форми! Без соди, дріжджів і розпушувача!
Опубликованно 08.10.2019 00:05
Приготування:
1. Тісто для млинчика робиться дуже швидко, тому відразу ж потрібно прогріти духовку разом з формою, в якій буде випікатися млинець, до 220 градусів. У мене форма товстостінна чавунна. Всі інгредієнти повинні обов'язково бути кімнатної температури. Яйця змішати віночком з цукром, ванільним цукром, сіллю і борошном, щоб не було грудочок.
2. Влити молоко кімнатної температури (або трохи тепле), перемішати.
3. У розігріту форму покласти шматочок вершкового масла, змастити стінки і дно посуду. Вилити тісто для млинчика і поставити запікатися на 20 хвилин.
Готовий млинець відразу змастити вершковим маслом, полити соком лимона і посипати цукровою пудрою. Подавати гарячим
Категория: Новости