Запечена курка в лаваші з сиром і помідорами
Опубликованно 09.10.2019 15:05
Приготування:
Покроковий рецепт приготування запеченої в лаваші курки: Готуємо необхідні продукти для приготування смачної запеченої курки в лаваші. Маринуємо курку чотири години в наборі спецій для курки, додавши за смаком перець, сіль, кінзу і зробивши надрізи заповнюємо їх часником, також за смаком. Протикаємо курку зубочисткою в багатьох місцях з різних сторін для кращої просочення ароматами спецій. Натираємо на крупній тертці 100 гр. сиру твердих сортів у велику тарілку. Нарізаємо довільно на не дуже дрібні шматочки два помідори. Додаємо нарізані помідори в тарілку до сиру і добре перемішуємо. Додаємо суміш трав з базиліка, петрушки і кропу в загальну тарілку і ретельно розмішуємо. Фаршируємо приготовленої начинкою курку до самого низу і зшиваємо зубочисткою. Блюдо для запікання застеляємо фольгою, яку за допомогою пензлика змащуємо рослинним маслом, також змащуємо і два коржі лаваша. Акуратно загортаємо курку в лаваш викладаємо в блюдо для запікання і загортаємо у фольгу. Ставимо страву з куркою в розігріту до 180 градусів духовку на 65 хвилин за двадцять хвилин до готовності курки знімаємо фольгу. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо смачну курку запечену в духовці будинку разом! Приємного всім апетиту!
Категория: Новости