Перці, фаршировані курячим м'ясом


Опубликованно 10.10.2019 20:10

Перці, фаршировані курячим м'ясом

Приготування:

З курячих стегон видалити шкуру. Змастити олією, посолити і поперчити. Викласти у форму для запікання. Розігріти духовку до 220 градусів і запікати курку 25 хвилин. Помідори нарізати невеликими кубиками. Додати бальзамічний оцет, перемішати в мисці. Видавити часник, додати італійські трави, нарубані листя базиліка перець, сіль, рікотту. Моцарелу натерти на крупній тертці, розділити на дві частини. Половину натертої моцарели додати до помідорів. У курячих стегон вирізати кістки, м'ясо нарізати на дрібні кубики. Додати в миску з помідорами і добре перемішати. Перці розрізати вздовж на половинки і викласти у форму, де запікалася курка. Наповнити перці отриманою сумішшю і посипати зверху другою частиною натертого сиру моцарелла. Додати трохи води. Накрити фольгою і запікати в духовці при температурі 180 градусів 45 хвилин. При подачі посипати дрібно нарізаними листям базиліка.



Категория: Новости