Коржики з сиром і зеленню
Опубликованно 11.10.2019 12:50
Приготування: Крок 1: готуємо тісто.
У велику миску просійте борошно, змішайте сіль з яйцями, додайте їх до борошна. Змішайте цукор, дріжджі і трохи теплої води. Потім вилийте в тісто і додавайте поступово залишилася теплу воду, поки не вийде однорідне еластичне тісто. У самому кінці додайте масло і накрийте тісто. Залиште підходити в теплому місці пару годин. Крок 2: фаршируємо коржі.
Сир натріть і змішайте з сіллю і мелконарубленной зеленню.Тісто розділіть на 12 рівних частин, скачайте з кожної частини кульку і залиште поки на дошці, нехай знову трохи піднімуться.Потім кожен кульку розкачайте в коржик, покладіть в серединку сирну начинку, зверху закрийте її, поєднавши краю. Розкачайте корж руками, щоб розподілити начинку всередині. Крок 3: смажимо коржики з сиром і зеленню.
На гарячу сковорідку з товстими стінками укладайте корж швом вниз. Смажте на повільному вогні під кришкою до рум'яності, коли низ подурмянится, переверніть млинець спершу на плоску тарілку, а потім поверніть її назад на сковорідку неподжаренной стороною вниз.Коржик готова, коли вона стає підсмаженої з обох сторін. Крок 4: подаємо коржики з сиром і зеленню.
За бажанням готові коржики з сиром і зеленню можна змастити вершковим маслом. Подавайте їх як гарячими, так і після охолодження.Приємного апетиту!
Категория: Новости