Свинина з овочами в рукаві


Опубликованно 13.10.2019 01:25

Свинина з овочами в рукаві

Приготування: Крок 1: готуємо м'ясо.

Свинину наріжте на великі шматочки.

Посипте свинину спеціями і добре перемішайте. Крок 2: готуємо овочі.

Картопля очистіть і розріжте навпіл або четвертинками, залежить від розміру. Тут картоплю маленький, тому додається до м'яса цілком.

Капусту наріжте великими кубиками.

Почистіть моркву і так само досить крупно наріжте. Селера наріжте.

Додайте болгарський перець, теж крупно нарізаний.

Гриби поріжте скибочками, а цукіні — кружечками.Додайте петрушку. Крок 3: запікаємо свинину з овочами в рукаві.

Перекладіть всі інгредієнти в рукав для запікання і зав'яжіть кінці. Струсніть, щоб перемішати м'ясо з овочами і грибами, а так само рівномірно розподілити спеції.Проткніть зубочисткою рукав в 2-3 місцях.Покладіть рукав у форму і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 80 хвилин.За 15 хвилин до готовності розріжте рукав і розкрийте, щоб м'ясо з овочами трохи подзолотилось. Крок 4: подаємо свинину з овочами в рукаві.

Свинину з овочами, запечену в рукаві, подавайте гарячою. На мій погляд ніякого соусу не потрібно, страва виходить соковитим і смачним саме по собі.Приємного апетиту!



Категория: Новости