Курячі рулетики. Геніально простий рецепт!
Опубликованно 15.10.2019 20:10
Приготування:
Курячі стегенця добре вимити і обсушити паперовими рушниками. Відокремити м'ясо від кістки. Кісточки можна використовувати для бульйону.
М'ясо накрити харчовою плівкою і відбити качалкою.
Часник натерти на тертку. У зручній ємності з'єднати часник, спеції до м'яса (чорний перець, гострий перець, перець запашний, лавровий лист, чабер, гвоздика, мускатний горіх, коріандр, цибуля ріпчаста сушена, фенугрек, кмин, часник сушений), можете додати свої улюблені спеції, копчену паприку, сіль, чорний перець за смаком, рослинного масла без запаху. Все перемішати.
Підготовлене м'ясо добре натерти спеціями з двох сторін. Залишити промаринуватися мінімум на 1 годину. Потім кожен шматочок загорнути в щільний рулетик. Щільно загорнути у фольгу, як цукерку. Краї обов'язково зафіксувати (добре загорнути).
Кладу у відповідну форму для запікання і готую в заздалегідь розігрітій духовці до 180* 35-40 хвилин. Після приготування остудити і відправити в холодильник до повного охолодження, мінімум на 1-2 години. Потім зняти фольгу і нарізати на порційні шматочки. Приємного апетиту!
Категория: Новости