Вирізаємо курці хребет


Опубликованно 20.10.2019 14:10

Вирізаємо курці хребет

Приготування:

1. Курку добре промити, видалити зайвий жир. Просушити паперовими рушниками і вирізати хребет. Також відрізати залозу, яка знаходиться внизу хребта, її треба викинути, а хребет можна використовувати для бульйону. Відрізати кінці крил і зробити надріз по центру грудки, розкриваючи таким чином курку, щоб вона була максимально плоскою.

2. Курку посолити і поперчити за смаком. Можна додати свої улюблені спеції. Якщо є час, залишити курку замаринувати, якщо ні-приступаємо до обжарке.

3. На сковороді змішати вершкове масло з рослинним. Викласти курку грудкою вниз, зверху накрити її тарілкою і покласти вантаж. Обсмажити 15-18 хвилин, далі курку перевернути, покласти зверху вантаж і також обсмажити 15-18 хвилин.

4. Сметану змішати з молоком. Додати подрібненої часник.

5. Зменшити нагрів сковороди, почекати ще 5 хвилин, щоб сковорода трохи охолола вилити соус, викласти гілочки кінзи, накрити кришкою і тушкувати 20-30 хвилин до повної готовності курки.

6. Готову страву прикрасити подрібненою кінзою.



Категория: Новости