Чудова закуска з баклажанів простого приготування
Опубликованно 22.10.2019 07:20
Приготування:
1) Баклажани нарізати на тонкі кружечки і відбити молотком, це робиться для того, щоб баклажани можна було легше скласти навпіл після обжарювання.
2) В тарілку розбити 2 яйця, посолити і злегка збити виделкою.
3) Кожен шматочок умочити в борошно і яйця. Обсмажити на сковороді з рослинним маслом з двох сторін до рум'яної скоринки. Зняти на паперові рушники, щоб вбралося зайве масло.
4) Соус. Змішати сметану, сіль, часник сушений або свіжий, пропущений через прес і рубаний кріп. Сметану можна замінити майонезом.
5) Обсмажені баклажани змастити приготованим соусом (приблизно 1 ч. л.), зверху 2 скибочки помідор. Скласти навпіл баклажан. Таким чином приготувати баклажани. Приємного апетиту!
Категория: Новости