Курка з цвітною капустою під вершковим соусом та сиром (в духовці)


Опубликованно 27.10.2019 06:15

Курка з цвітною капустою під вершковим соусом та сиром (в духовці)

Приготування:

Цвітну капусту помити, зрізати верхні листки, розібрати на суцвіття і варити в злегка підсоленій воді протягом 10 хвилин. Готову капусту відкинути на друшляк і дати їй трохи охолонути. Куряче філе нарізати на довільні не надто великі шматочки, обсмажити на олії і приправити спеціями. Взяти форму для запікання злегка змастити її олією і першим шаром викласти цвітну капусту. Зверху на капусту викладаємо обсмажене куряче філе і готуємо заливку. Три яйця солимо і збиваємо до однорідного стану. Додаємо вершки (чим жирніше вершки – тим «сливочнее» вийде страва) і ще раз все добре перемішуємо. Сир і часник тремо на дрібній тертці і відправляємо до вершково-яєчної суміші, приправляємо чорним перцем і сіллю і перемішуємо. Заливаємо сумішшю капусту з куркою і відправляємо блюдо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 30 – 40 хвилин. Готову страву за бажанням посипаємо рубаною зеленню і подаємо до столу. Це блюдо дуже смачне як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Курка з цвітною капустою під вершковим соусом та сиром у духовці готова! Більш докладний рецепт приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!



Категория: Новости