Салат з баклажанів з кускусом по-кавказьки
Опубликованно 29.10.2019 04:50
Приготування:
Кускус залити гарячим бульйоном. Перемішати і накрити, щоб бульйон вбрався.
Баклажани нарізати дрібними кубиками і обсмажити до готовності на соняшниковій олії. Постійно помішуємо.
Поки смажаться баклажани, відокремити листочки кінзи і нарізати їх. Видавити часник.
Додати сіль, чорний перець і оцет. Перетерти товкачем, але не фанатично.
Додати до кинзі обсмажені баклажани і перемішати.
Додати кускус.
Волоські горіхи крупно порубати. І додати до салату. Перемішати. Посолити ще, при необхідності.
Відразу подавати на стіл. Дуже смачний салат, як в теплом, так і в холодному вигляді. Приємного апетиту.
Як я готую салат з баклажанів з кускусом по-кавказьки, дивіться у короткому відео. Спасибі.
Категория: Новости