Баклажани в помідорах


Опубликованно 01.11.2019 15:20

Баклажани в помідорах

Приготування:

Підготувати всі необхідні інгредієнти. Помідори для цього рецепта краще брати щільні, середнього розміру. Баклажани очистити від шкірки, порізати кубиками не надто великими, перекласти в миску, додати чайну ложку солі і залишити на 15 хвилин.Через зазначений час баклажани промити водою і обсушити. На сковороду налити рослинне масло, відправити туди баклажани і обсмажити до готовності. Готові баклажани залишити остигати на сковороді, а в цей час займемося помідорами.З помідорів зрізаємо основу і акуратно за допомогою чайної ложки виймаємо серцевину, вона нам більше не знадобиться, її можна використовувати для приготування інших страв. Якщо помідори овальної форми зрізаємо трохи і нижню підставу, щоб вони добре стояли на тарілці.Теплі баклажани перекладаємо в глибоку тарілку і додаємо в них потертий на дрібній тертці сир, часник, пропущений через прес і дрібно порізаний кріп. При необхідності, якщо масла не достатньо і начинка суха, додаємо пару ложок майонезу і перемішуємо.Готовою начинкою начиняємо помідори і відразу поміщаємо їх на блюдо, на якому ми їх будемо подавати до столу. Прикрашаємо за бажанням, даємо настоятися протягом 20 хвилин і подаємо до столу.

Баклажани в помідорах готові! Більш детальний процес приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!



Категория: Новости