Хрусткі курячі стрипсы — байдужих не буде!
Опубликованно 01.11.2019 15:20
Приготування:
Куряче філе або іншу частину курки нарізати уздовж на смужки. Посолити і поперчити за смаком, додати хмелі-сунелі, подрібнений часник. Все перемішати. Накрити харчовою плівкою і залишити промаринуватися мінімум на 30 хвилин, краще на 2-3 години.
Для панірування яйце збовтати виделкою. В окремій зручною ємності змішати панірувальні сухарі і кукурудзяні пластівці для хрусткої скоринки.
Смужки м'яса вмочити в борошні, потім в яйці і в хрусткій паніровці.
Смужки м'яса розкласти на деку, всіяно пергаментом, на невеликій відстані один від одного. Запікати в заздалегідь розігрітій духовці до 200*С на середньому рівні 20 хвилин. Подавати можна з будь-яким соусом.
Категория: Новости