Пиріг для стюардеси
Опубликованно 07.11.2019 11:30
Приготування:
Всипати в глибоку чашу манну крупу, кукурудзяне борошно і цукор. Перемішати.
Влити кефір. Додати сіль і харчову соду. Перемішати.
Грушу очистити від шкірки. Розрізати навпіл і видалити серцевину з насінням. Зробити поздовжні надрізи.
Вилити тісто у форму діаметром 23-24 див. Викласти груші.
Випікати при температурі 180 градусів 50 хвилин.
Готовий пиріг посипати цукровою пудрою і залишити щоб охолов у формі.
Викласти на блюдо. Розрізати і подавати з чаєм. Приємного апетиту.
Як я готую грушевий пиріг без жиру і яєць дивіться у короткому відео. Спасибі.
Категория: Новости