Суп з запечених помідорів


Опубликованно 11.11.2019 08:00

Суп з запечених помідорів

Приготування:

Розігріти духовку до 220 С. Помідори розрізати навпіл і запікати на деку 25 хвилин. Покласти зверху цілу неочищену головку часнику і запікати ще 20 хвилин. дати охолонути. Часник очистити, з помідорів зняти шкірку. Розпустити вершкове масло в каструлі з товстим дном. Додати крупно нарізану цибулю і обсмажити до проззрачности. Додати часник, помідори, тимян і аккурантно покласти зверху смужки лимонної цедри. Тушкувати на слабкому вогні 10 хвилин. Потім прибрати цедру. Додати бульйон. За допомогою блендера перетворити на пюре. Додати сіль, перець. Варити на средем вогні 10 хвилин. Коли перестане кипіти додати вершки і перемішати. При подачі додати крихти сиру Фета.



Категория: Новости