Пенне з куркою і болгарським перцем
Опубликованно 13.11.2019 08:55
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Пенне зваріть в підсоленій воді відповідно до інструкції на упаковці.Куряче філе наріжте невеликими кубиками. Дрібно покришіть цибулю і часник. Болгарський перець очистіть від насіння і перегородок, нарізати кубиками невеликого розміру. Крок 2: готуємо соус.
Куряче філе обсмажте в олії на сковороді, щоб воно змінило колір. Додайте нарізану цибулю і часник. Обсмажте протягом декількох хвилин, додайте помідори і перець. Приправте кмином, сіллю, цукром, поперчіть (у тому числі гострим перцем) і накрийте кришкою. Готуйте, поки м'ясо не протушкується.В кінці посипте зеленню. Крок 3: подаємо пенне з куркою і болгарським перцем.
Викладіть на тарілку пенне, а зверху приготовану курку з болгарським перцем. Це дуже смачно і досить ситно!Приємного апетиту!
Категория: Новости