Яблучні оладки
Опубликованно 15.11.2019 04:20
Приготування:
Крок 1.
У великій мисці змішайте просіяне пшеничне борошно, цукор, розпушувач, сіль, корицю і ваніль. Крок 2.
Додайте в борошно 2 збитих яйця. Перемішайте. Крок 3.
Продовжуючи перемішувати, повільно вливайте в тісто тепле молоко. Тісто має бути як рідка сметана. Крок 4.
Очистіть яблука від серцевини і шкірки, наріжте на дрібні шматочки. Крок 5.
Розігрійте сковороду з 3 ст. л. рослинної олії на середньому вогні, і викладіть ложкою тісто на сковороду, надавши оладкам круглу форму, на невеликій відстані один від одного. Крок 6.
Випікайте оладки на слабкому вогні до золотистої скоринки, приблизно по 2 хвилини з кожного боку. Крок 7.
Подавайте до столу зі сметаною, збитими вершками, варенням або карамельним сиропом.
Категория: Новости