Кекс «Хвилинка»


Опубликованно 16.11.2019 14:00

Кекс «Хвилинка»

Приготування:

1. Змішуємо яйця з цукром, ванільним цукром, дрібкою солі і розтопленим вершковим маслом кімнатної температури.

2. Додаємо сир. Якщо хочете, щоб у готовому кексі не було крупинок сиру, то суміш можна перебити блендером для більшої однорідності.

3. Борошно перемішуємо з розпушувачем, додаємо до сирної маси. За бажанням можна додати цедру лимона і родзинки, а також будь-які ягоди (вишня, смородина, малина, ожина).

4. Випікаємо в заздалегідь прогрітій до 170-180 градусів духовці 25-35 хвилин, орієнтуйтеся по своїй духовці. Кекс повинен зарум'янитися. А якщо проткнути його дерев'яною шпажкою, то вона повинна виходити сухою.

5. Готового кексу даємо охолонути у формі 10-15 хвилин. Виймаємо з форми і посипаємо цукровою пудрою.



Категория: Новости