Катлама з цибулею. Дуже смачні коржі на сковороді
Опубликованно 19.11.2019 15:25
Приготування:
У теплій воді розвести сіль.
У просіяне борошно додати солону воду. Замісити еластичне тісто.
Накрити серветкою або глибокою тарілкою і залишити "відпочивати" на 30 хвилин.
В цей час дрібно нарізати цибулю півкільцями, посолити, поперчити і злегка пом'яти руками.
Потім стіл змастити рослинним маслом і відпочиле тісто розділити на шість рівних частин.
Потім взяти одну частину тіста сформувати рівний кулю і розкачати в тонкий пласт товщиною 2 мм і змастити жиром або маслом.
Зверху посипати дрібно нарізаною цибулею і згорнути в рулет. Згорнути Рулет "равликом".
Повторити це з усіма шматочками тіста.
Далі кожну "равлика" злегка розкачати качалкою в корж товщиною в 2 див.
На розігрітій сковороді, змазаній рослинною олією обсмажити всі коржі до золотистого кольору з двох сторін. Смажити на невеликому вогні і з закритою кришкою.
Подавати до столу гарячими злегка зверху катламу змастити розтопленим вершковим маслом.
Категория: Новости