Катлама з цибулею. Дуже смачні коржі на сковороді


Опубликованно 19.11.2019 15:25

Катлама з цибулею. Дуже смачні коржі на сковороді

Приготування:

У теплій воді розвести сіль.

У просіяне борошно додати солону воду. Замісити еластичне тісто.

Накрити серветкою або глибокою тарілкою і залишити "відпочивати" на 30 хвилин.

В цей час дрібно нарізати цибулю півкільцями, посолити, поперчити і злегка пом'яти руками.

Потім стіл змастити рослинним маслом і відпочиле тісто розділити на шість рівних частин.

Потім взяти одну частину тіста сформувати рівний кулю і розкачати в тонкий пласт товщиною 2 мм і змастити жиром або маслом.

Зверху посипати дрібно нарізаною цибулею і згорнути в рулет. Згорнути Рулет "равликом".

Повторити це з усіма шматочками тіста.

Далі кожну "равлика" злегка розкачати качалкою в корж товщиною в 2 див.

На розігрітій сковороді, змазаній рослинною олією обсмажити всі коржі до золотистого кольору з двох сторін. Смажити на невеликому вогні і з закритою кришкою.

Подавати до столу гарячими злегка зверху катламу змастити розтопленим вершковим маслом.



Категория: Новости