Солянка збірна м'ясна


Опубликованно 21.11.2019 07:45

Солянка збірна м'ясна

Приготування:

Покроковий рецепт приготування м'ясної солянки: Готуємо необхідні продукти для приготування смачної збірної м'ясної солянки. Наливаємо в каструлю 3 л води, викладаємо для навару і смаку 400 гр. яловичини на кістці, додаємо трохи ріпчастої цибулі з морквою, закриваємо каструлю кришкою і ставимо варити на плиту. Нарізаємо довільно для заправки 2 головки ріпчастої цибулі і викладаємо в сковороду, попередньо додавши в неї 2 ст. л. рослинного масла, після чого ставимо сковороду на плиту і обсмажуємо цибулю до прозорості. Натираємо на крупній тертці одну моркву, викладаємо в сковороду до цибулі і обсмажуємо до м'якості моркви. Знімаємо піну з закипевшего м'ясного бульйону і знизивши градус плити продовжуємо варити м'ясо до повної готовності 1,5 години. У сковороду до овочів додаємо 2 ст. л. томатної пасти, два ополоника бульйону, добре перемішуємо всі інгредієнти і закривши сковороду кришкою продовжуємо тушкувати овочі знизивши градус плити. Досить дрібно нарізаємо "мисливську" ковбасу і викладаємо в сковороду. Сирокопчену ковбасу нарізаємо соломкою і додаємо в сковороду до "мисливської". Нарізану соломкою напівкопчену ковбасу також додаємо в сковороду. Нарізаємо невелику кількість шинки і відправляємо в сковороду до ковбаси. Приготовану овочеву обжарку знімаємо з плити, ставимо сковороду з нарізкою з ковбаси з шинкою і перемішуючи обсмажуємо. Нарізаємо копчені свинячі реберця і додаємо в каструлю з м'ясним бульйоном. Нарізаємо соломкою необхідну кількість вареної ковбаси, додаємо в сковороду до обсмаженої копченої і перемішуємо. Нарізаємо невеликим кубиком два середніх квашених огірків. Нарізаємо соломкою варене м'ясо, яке готувалося 1,5 години і викладаємо в каструлю з чистим бульйоном. Викладаємо в каструлю овочеву обжарку, обсмажене і варену ковбасу, квашені огірки, добре перемішуємо і додавши лавровий лист за смаком закриваємо кришкою. Доводимо каструлю з усіма доданими інгредієнтами до кипіння і знизивши градус плити доводимо солянку до готовності близько 10 хвилин. Нарізаємо кільцями 15 шт. маслин і викладаємо за 5 хвилин до готовності солянки в каструлю. Додаємо в каструлю з солянкою сушену зелень петрушки, кропу і базиліку за смаком. Приготовленої солянці потрібно дати настоятися протягом 20 хвилин, потім розливаємо його по порційних тарілках, додаємо в кожну по смаку сметану і скибочку лимона. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости