Теплий салат з куркою, помідорами та перцем
Опубликованно 22.11.2019 00:10
Приготування:
Підготувати все необхідне для приготування салату інгредієнти. Куряче філе нарізати тонкими смужками, покласти в глибоку тарілку, додати соєвий соус, чорний мелений перець і залишити маринуватися на 20 хвилин. Обсмажити замариноване куряче філе на оливковій олії до рум'яності, приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку. Поки обсмажується філе солодкий перець порізати довільними шматочками і обсмажити його на що залишився після обсмажування філе маслі протягом 5 хвилин, постійно помішуючи. Починаємо формувати салат. Помиємо і обсушим листя салату, викладемо їх на плоске блюдо. Помідори поріжемо часточками, якщо використовувати помідори черрі просто порізати їх навпіл, викладаємо помідори зверху на листя салату і злегка посолити. Зверху на помідори викладаємо шматочки обсмаженого болгарського перцю. Поверх овочів викладаємо теплі шматочки курячого м'яса. Поливаємо салат оливковою олією, посипаємо насінням кунжуту і в теплому вигляді подаємо до столу.
Теплий салат з куркою, перцем і помідорами готовий! Більш докладний рецепт приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!
Категория: Новости