Швидке рагу з солодкого перцю, кабачків з ковбасками


Опубликованно 23.11.2019 06:10

Швидке рагу з солодкого перцю, кабачків з ковбасками

Приготування:

Крок 1.

Наріжте баклажани уздовж, тонкими скибочками, солодкий перець і ріпчасту цибулю соломкою. Крок 2.

Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте цибулю, цукіні, перець при закритій кришці 6 хвилин на слабкому вогні, періодично перевертаючи Крок 3.

Додайте томати, сіль, перець, часник, орегано і тушкуйте ще 2 хвилини на слабкому вогні. Крок 4.

Посуньте овочі на половину сковороди і викладіть нарізану тонкими скибочками ковбасу на іншу половину, смажте ковбасу з овочами 2 хвилини на середньому вогні, час від часу перевертаючи. Крок 5.

Змішайте овочі з ковбасою, вимкніть вогонь і посипте готову страву зеленню петрушки.



Категория: Новости