Три швидких салату з червоною рибою


Опубликованно 23.11.2019 06:10

Три швидких салату з червоною рибою

Приготування:

Покроковий рецепт приготування салатів з червоною рибою: Готуємо необхідні продукти для приготування смачних салатів з червоної риби холодного копчення на святковий стіл. Для приготування першого виду салату натираємо на крупній тертці одне варене куряче яйце. Натираємо в тарілку до яйцю твердий сир за смаком. Нарізаємо кубиком половину помідора. Починаємо збирати порційний салат і викладаємо необхідну кількість нарізаної кубиками червоної риби холодного копчення в зручну ємність. Робимо сіточку з майонезу зверху викладеної в порціонну ємність риби. Викладаємо шар з натертого курячого яйця, робимо сіточку з майонезу і викладаємо шар з натертого сиру твердого сорту. Поверх шару сиру, покритого сіткою з майонезу і викладаємо шар з нарізаного кубиками помідори і робимо зверху чергову сіточку з майонезу. Прикрашаємо салат гілочками петрушки і прибираємо на 1-2 години в холодильник. Готуємо інгредієнти для приготування другого салату і дрібно нарізаємо трохи зеленої цибулі. Натираємо на дрібній тертці в тарілку два курячих яйця, причому окремо білок і жовток. На дрібній тертці натираємо в загальну тарілку необхідну кількість сиру підходящого на ваш розсуд сорту. Починаємо збирати салат і викладаємо в підходящу порціонну ємність рівний шар з натертого яєчного білка. Зверху яєчного білка робимо сіточку з майонезу і наступним тонким шаром викладаємо нарізану кубиком червону рибу холодного копчення. Викладаємо на рибу шар з дрібно нарізаного зеленого лука. Викладаємо зверху зеленого цибулі шар з натертого сиру і зверху натираємо заморожене вершкове масло за смаком. Зверху натертого масла викладаємо другий тонкий шар шматочків червоної риби. Викладаємо на червону рибу шар з натертого яєчного жовтка і прикрашаємо зверху сіточкою з майонезу і нарізаними кільцями ріпчастої цибулі. Для готування третього виду салату нарізаємо тонкими півкільцями червоний ріпчаста цибуля за смаком. Нарізаємо Тонкими пластинками необхідну кількість червоної риби і викладаємо на тарілку. Пропорція риби, маринованого імбиру і цибулі для приготування салату повинна бути однаковою. Викладаємо маринований імбир з ріпчастою цибулею в тарілку до риби і заправивши невеликою кількістю рослинного масла ретельно перемішуємо всі інгредієнти, даємо салату 2 години постояти і просочитися ароматами, потім перекладаємо в ємність для салату. Готуємо разом, готуємо просто, готуємо вдома найсмачніші страви з доступних продуктів за нашими рецептами! Приємного всім апетиту!



Категория: Новости