Крем-суп з кольрабі з помідорами


Опубликованно 25.11.2019 13:25

Крем-суп з кольрабі з помідорами

Приготування: Крок 1: варимо бульйон.

Ребра і очищену нарізану моркву покладіть в каструлю і залийте водою. Додайте духмяний перець, половину чайної ложки солі і доведіть все до кипіння. Крок 2: смажимо кольрабі.

Кольрабі очистіть і наріжте кубиками маленького розміру. Розігрійте в сковороді суміш рослинного і вершкового масел. Додайте кольрабі і обсмажте під кришкою з невеликою кількістю масла.

Час від часу перемішуйте, поки шматочки кольрабі не підрум'яняться і не стануть золотистими.Потім відправте кольрабі в каструлю з бульйоном і варіть все разом, поки м'ясо не почне відходити від кісток. Крок 3: чистимо помідори.

У той же час обшпарте помідори і зчистите з них шкірку.

А потім очищені помідори наріжте кубиками. Крок 4: збиваємо суп блендером.

Коли м'ясо стане м'яким, вийміть його разом з горошинами перцю. Подавайте ребра як доповнення до супу в окремій тарілці.А в суп додайте нарізані помідори, чебрець і базилік. Посоліть і поперчіть за смаком. Варіть 10 хвилин після повторного закипання. А після збийте все блендером. Крок 5: смажимо помідори для подачі.

Скибочки помідор обсмажте в рослинному маслі по 1 хвилині з кожної сторони, в процесі посипаючи томати сіллю і перцем. Перевертайте скибочки помідорів акуратно, щоб не розламати. Крок 6: подаємо крем-суп з кольрабі з помідорами.

Розлийте суп на порції, кожну прикрасьте парою смажених скибочок помідор і базиліком. Посипте зверху свіжомеленим перцем. Додатково можна додати в суп густі вершки або сметану.Приємного апетиту!



Категория: Новости