Шоколадно-сметанний десерт
Опубликованно 26.11.2019 06:10
Приготування:
Желатин розчинити в молоці і залишити набухати 10 хвилин. Кошторис збити з цукром на середній швидкості протягом 5-7 хвилин, до появи пухирців. Додати какао, ще раз добре збити. Замочений в молоці желатин поставити на плиту на дуже слабкий вогонь і нагрівати, постійно помішуючи, до розчинення кристалів желатину. Розчинений желатин влити в сметанную суміш і ще раз добре перемішати. Шоколад поламати на дрібні шматочки, пересипати в сметану і перемішати ложкою. Форму вистелити харчовою плівкою і перелити в неї майбутній десерт. Поставити в холодильник на 5 годин, краще на ніч. Після закінчення зазначеного часу десерт перевернути на блюдо, зняти форму, харчову плівку і прикрасити за бажанням.
Шоколадно-сметанний десерт готовий! Більш детальний процес приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!
Категория: Новости