Смачніше ніж в магазині, твердий сир з сиру в домашніх умовах!
Опубликованно 27.11.2019 09:20
Приготування:
1. Отже, в каструлю з товстим дном вливаємо молоко, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, додаємо домашній сир, постійно помішуючи, знову доводимо до кипіння. З моменту закипання проварюємо рівно 3 хвилини.
2. Далі, друшляк застеляємо марлею і відціджуємо від сироватки. Ви її не виливайте, а використовувати у випічці.
3. Відправляємо сир назад в каструлю і ставимо на середній вогонь, додаємо сіль, соду, додаємо яйце, і інтенсивно все перемішуємо і плавим до тягучого стану протягом 5-6 хвилин.
4. Пересипаємо сир в ємність, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо при кімнатній температурі до повного охолодження.Приємного апетиту!
Категория: Новости