Салат з гарбузом-гриль, куркою та горіхами
Опубликованно 28.11.2019 10:55
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Куряче філе наріжте тонкими скибочками. Волоські горіхи очистіть і розділіть на половинки або четвертинки. Ягоди, салат і цибулю помийте і обсушіть.
Гарбуз наріжте на шматочки 0,5 см завтовшки. Посоліть, поперчіть, змастіть оливковою олією з усіх сторін. Крок 2: смажимо гарбуз.
Розігрійте гриль і покладіть на нього шматочки гарбуза в маслі і спеціях (сам гриль сухий), поруч покладіть волоські горіхи.Гарбуз смажте протягом 3-4 хвилин з кожного боку, вона повинна стати м'якше, але залишатися досить хрусткою. Горіхи теж довго не тримайте, просто трохи підсмажте, щоб поліпшити його смак і аромат.Смажену гарбуз наріжте смужками. Крок 3: подаємо салат з гарбузом-гриль, куркою та горіхами.
Викладіть на тарілку листя салату, зверху курку, гарбуз і чорницю з горіхами. Полийте маслом волоського горіха і бальзамічним оцтом. Прикрасьте дрібно нарізаною зеленою цибулею.Подавайте!
Категория: Новости