Паста з цукіні в вершково-сирному соусі
Опубликованно 30.11.2019 05:50
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Цукіні промийте, обсушіть і ножем для овочів наріжте на тонкі скибочки, зрізавши шкірку.Блакитний сир наріжте кубиками невеликого розміру.Часник наріжте тонкими, прозорими скибочками.
Скибочки цукіні приготуйте на пару протягом 3-4 хвилин (овочі повинні залишитися твердими). Крок 2: готуємо вершково-сирний соус.
Коли цукіні будуть готові, розігрійте на сковороді вершкове масло і обсмажте в ньому часник протягом 30 секунд.
Додайте вершки і сир, приправте за смаком сіллю і перцем.
Змішайте, доведіть до кипіння і готуйте на повільному вогні, поки сир не розчиниться. Крок 3: додаємо в соус цукіні.
Перекладіть приготовані цукіні в соус, гарненько перемішайте і варіть 2-3 хвилини.
У той же час наріжте помідори черрі і натріть пармезан. Крок 4: подаємо пасту з цукіні в вершково-сирному соусі.
Перекладіть пасту з цукіні з соусом в тарілки, прикрасьте помідорами і тертим сиром.Приємного апетиту!
Категория: Новости