Песто з в'ялених помідорів
Опубликованно 04.12.2019 10:40
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Відразу скажу, що від вибору сиру буде залежати смак соусу. Ідеально використовувати солодкуватий брюнуст, в крайньому випадку його можна замінити чеддером. Але я так само зустрічала варіанти з пармезаном. Горішки повинні бути очищені і обсмажені. Крок 2: збиваємо блендером.
Складіть в блендер арахіс, перець чілі, очищені зубчики часнику, шматочки сиру і в'ялені помідори. Якщо паста буде сухий і погано збиватися, додайте крапельку оливкової олії.
Так само масло додайте в банку поверх песто, щоб соус краще зберігався. Крок 3: подаємо песто з в'ялених помідорів.
Баночки з песто тримайте в холодильнику, подавайте до пасти і рибних страв. А так само використовувати для приготування бутербродів.Приємного апетиту!
Категория: Новости