Песто з в'ялених помідорів


Опубликованно 04.12.2019 10:40

Песто з в'ялених помідорів

Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Відразу скажу, що від вибору сиру буде залежати смак соусу. Ідеально використовувати солодкуватий брюнуст, в крайньому випадку його можна замінити чеддером. Але я так само зустрічала варіанти з пармезаном. Горішки повинні бути очищені і обсмажені. Крок 2: збиваємо блендером.

Складіть в блендер арахіс, перець чілі, очищені зубчики часнику, шматочки сиру і в'ялені помідори. Якщо паста буде сухий і погано збиватися, додайте крапельку оливкової олії.

Так само масло додайте в банку поверх песто, щоб соус краще зберігався. Крок 3: подаємо песто з в'ялених помідорів.

Баночки з песто тримайте в холодильнику, подавайте до пасти і рибних страв. А так само використовувати для приготування бутербродів.Приємного апетиту!



Категория: Новости