Запечені курячі ніжки з рисом


Опубликованно 05.12.2019 05:20

Запечені курячі ніжки з рисом

Приготування: Крок 1: маринуємо курку.

Курячі ніжки промийте, обсушіть і надріжте по діагоналі по всій довжині з одного боку. Завдяки цьому м'ясо пропечеться швидше, а спеції проникнути під шкіру.Натріть курячі ніжки (в тому числі всередині надрізів) чебрецем, майораном, перцем, сіллю і паприкою. Два зубчики часнику натріть, а залишився наріжте тонкими скибочками. Додайте часник до курки.

Вилийте на курку в спеціях кефір.

Змастіть курку кефіром і відправте маринуватися в холодильник на 2-3 години, але краще всього дати ніжок постояти в маринаді всі 12 годин. Крок 2: запікаємо курячі ніжки з рисом.

Наріжте цибулю і моркву дрібними кубиками. Викладіть на дно форми для запікання рис. Зверху покладіть моркву і цибулю. І курячі ніжки в маринаді.Змішайте бульйон з куркумою і залийте рис, не зачіпаючи ніжки.

Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 70 хвилин.Нічого перемішувати не потрібно! Крок 3: подаємо запечені курячі ніжки з рисом.

Як тільки рис з куркою приготуються, покладіть їх у тарілку і подавайте до столу гарячими.Приємного апетиту!



Категория: Новости