Кабачкові оладки з сиром і зеленню
Опубликованно 05.12.2019 05:20
Приготування: Крок 1: змішуємо інгредієнти.
Віджату терту м'якоть кабачка змішайте з тертим сиром, нарізаним зеленим цибулею і дрібно покришеної зеленню.
Додайте яйця, борошно, сіль і перець. І ложкою добре перемішайте все, щоб вийшла однорідна маса. Крок 2: смажимо кабачкові оладки з сиром і зеленню.
Розігрійте на сковороді рослинне масло і за допомогою столової ложки викладіть тісто з кабачків і сиру. Смажте до золотистого кольору з обох сторін. Оладки робіть з розрахунку, що одна столова ложка тесту дорівнює одному оладку. Після смаження кабачкові оладки умочіть паперовим рушником.Масла для смаження знадобиться багато. Крок 3: подаємо кабачкові оладки з сиром і зеленню.
Кабачкові оладки з сиром і зеленню подавайте гарячими. Найкраще зі сметаною або з натуральним йогуртом.Приємного апетиту!
Категория: Новости