Грибний крем-суп з волоськими горіхами
Опубликованно 06.12.2019 19:45
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Очищені горіхи залийте ненадовго гарячою водою, обсушіть і наріжте.Гриби очистити і накришити часточками.
Дрібно поріжте цибулю, моркву і картоплю. Крок 2: обсмажуємо гриби.
Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте в ньому цибулю з грибами. Рідина повинна випаруватися вся. Крок 3: варимо грибний крем-суп з волоськими горіхами.
Змішайте гриби і цибулю з морквою і картоплею, тушкуйте до напівготовності, щоб овочі стали м'якими. Потім додайте молоко, йогурт і збийте блендером до однорідності. Крок 4: подаємо грибний крем-суп з волоськими горіхами.
Додайте сіль і перець за смаком, прикрасьте базиліком і волоськими горіхами. Подавайте до столу гарячим. Насолоджуйтесь! Ситно, смачно і оригінально. Можна подавати з тостами.Приємного апетиту!
Категория: Новости