Мариновані рядовки
Опубликованно 07.12.2019 15:20
Приготування:
Гриби добре промити від піску, помістити в каструлю, залити водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння і кип'ятити 15-20 хвилин. Злити гриби на друшляк, ще раз добре промити водою, помістити в каструлю і залити водою, призначеної для маринаду. У воду з грибами, додати сіль, лавровий лист, гвоздики, горошини перцю, все довести до кипіння і варити 45 хвилин. За 3 хвилини до кінця варіння додати оцет. Розкласти гриби в чисті скляні банки до самих країв, не залишаючи повітря і закатати. Зберігати в прохолодному місці.Більш докладне описання збору і заготівлі маринованих грибів дивіться на відео.Приємного апетиту!
Категория: Новости